Portfolio

Welkom! Ik ben Perry.

Sinds 2011 mag ik de rol van projectmanager vervullen. Deze pagina geeft de projecten weer waar ik aan heb mogen bijdragen. Ik kijk met trots en veel plezier terug op elk project en hoop in de toekomst nog veel soortgelijke projecten te kunnen coördineren.

Perryderuijter.nl

Project Management Portfolio

Bekijk mijn portfolio en ontdek welke projecten ik heb mogen coördineren.

Software Development en Data Architectuur (IT)

IT Strategy, UX, UI, Visual Design, Front-end, Back-end, Architecture, DevOps, QA / Testing en meer. Daarnaast ook Data projecten als CDPs, Data warehousing, Data Measurement, Science, Engineering en meer.

Digital Marketing

Digital Strategy, SEA, SEO, Social Advertising, Programmatic, Marketing Automation, Affiliate, en meer. Ook het coordineren van de bijhorende advertising assets, interactieve bannerformaten, het gebruiken van AI content en meer.

Evenementen

Evenementen organisatie, branding, PR, productie, artiesten, artiestenmanagers, bookingbureau’s, publishing, muziekrechten en meer.

Project Management en Perry de Ruijter

Al zo lang als ik mij kan herinneren stuur ik teams en projecten. Het begon op de middelbare school door de leiding te nemen in groepsopdrachten, het aansturen van een groep mensen in gaming en het organiseren van busreizen voor festivals. Ik wil dingen gedaan krijgen en ik ga niet in de wacht zitten.

In 2011 heb ik mezelf ingeschreven in de Kamer van Koophandel om ook als professional projecten te kunnen coördineren. Uiteraard begon ik met kleinere projecten zoals content productie voor Dream Village FestivalThe Party Express en Theracords. Ik was nog jong, zoekende en mocht eerst nog afstuderen aan de Universiteit van Tilburg voor mijn studies Bsc. International Business Administration en Msc. Marketing Management. Eind 2013 was het afstuderen gelukt en kon het echte werk beginnen. 

Vanaf 2014 ben ik fulltime gestart als freelance project manager. Projecten waar ik mee startte waren digital marketing, evenementen en content creatie projecten voor o.a. Gemeente BredaScantraxxRebirth Festival en Make You Dance Music. Deze eerste werkjaren heb ik enorm genoten van de combinatie evenementen en project management. Ik kijk dan ook met plezier terug op de vele, bijzondere ervaringen waar ik aan heb mogen bijdragen. 

Sinds 2018 wil ik mezelf en mijn portfolio verbreden, groeien in verantwoordelijkheid en leren van andere project managers. Digital Agency Dept sloot aan bij die ambitie en tot 2022 was ik in dienst als Senior Project Manager Digital. Vanuit Dept heb ik zowel digital marketing, IT (Development), data als content & design projecten mogen sturen. Klanten waar ik mee heb mogen samenwerken zijn o.a. smartAdyenMizunoRabobankArla FoodsAvans HogeschoolSignify (Philips Lighting), en Hogeschool Inholland. Ook heb ik kunnen bijdragen aan de bedrijfsontwikkeling van DEPT® met projecten Ada en Google Marketing Platform.

Vana 2022 ben ik beschikbaar als freelance Senior project manager digital. Aan de volgende projecten heb ik sindsdien mogen deelnemen: